Favoritmaten hos oss
Hemma igen

Hemma igen

July 8, 2007 | Anna | Leave a comment

Nu är vi hemma igen…. Jag har syndat massor och gått upp ett par kilo, men räknar med att jag kan gå ner dom igen. Har ätit chips, choklad, godis, rödvin, pizza (!), smörgås imorse…. Usch, usch…. Chipsen var goda och vinet, resten kunde jag väl vara utan. Nä, chokladen var god också 🙂

Well… Imorron blir det ordning och reda igen. Ska börja räkna och väga och mäta, men kommer inte att vara så sträng nu när jag har semester…. Kroppen är lite i oordning efter alla kolisar, vet inte hur lång tid det tar att få ordning på den igen, vi får se… 🙂

Återkommer imorron med rapport om läget…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: