Favoritmaten hos oss
Måndag och nya tag!

Måndag och nya tag!

June 25, 2007 | Anna | Leave a comment

Såja, nu har jag skärpt mej lite 🙂 Känns bra! Imorron bitti ska jag väga mej, men tror att jag har gått upp lite över midsommar, det känns så.

Idag har jag ätit:

2 koppar te med kokosolja (känns som om det är flera dar sen jag fick i mej kokosoljan, men det är det väl inte)
2 stekta ägg med bacon
Rökt lax, creme fraiche, stenbitsrom
1 kopp kaffe med vispgrädde och kanel
Grekisk kyckling med fetaost och kalamataoliver

Det hör receptet hittade jag för länge sen, jag tror att det var på arla.se . Man steker iaf kycklingbitar i smör (jag tog filer), fräser sen upp lite vitlök, häller i kycklingbuljong, grekisk yoghurt, smulad fetaost, lite soja eller fisksås, rätt mycket oregano. Lägg i kycklingfileerna och låt småputtra tills det är färdigt. Servera med kall grekisk yohurt som tillbehör, kalamataoliver och lite mer söndersmulad fetaost. Så gott!!! Resten av familjen fick pasta och nyskördade tomater till.

Jag hittade en grekisk yoghurt på Lidl, 10%-ig, med bara 2,8 kolisar/100 gr, och den var verkligen supergod, krämig och fin, t.o.m. godare än den turkiska yoghurten med gubben på 🙂 Ungarna älskade den också och slåss om 1 liters-burken. 🙂

Siffrorna idag:

2211 kcal
139 gr protein 25%
177 gr fett 73%
11 gr kolisar 2%

Lite för liten fettprocent, jag återkommer senare med nya siffror, jag får väl rätta till siffrorna lite med en kopp fett te eller nåt. Höres!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com