Favoritmaten hos oss
Kväll

Kväll

May 23, 2007 | Anna | Leave a comment

Jahapp, dags att avsluta för idag. Jippi, idag kom kokosoljan som jag beställt på posten, åkte direkt och hämtade den! :)Det ska bli gott (tror jag). Ska testa en kopp te med kokosolja sen. Jag köpte en burk med kokossmaken kvar och en med smaken “borttvättad”. Ska bli spännande att smaka.

Annars har det varit en slapp och skön dag. Lunch idag blev kycklinglår i ugn och den hemgjorda bearnaisen. Nu åt jag en biff av blandfärs och en massa vitlökssmör. En avokado med vitlöksdressing har jag fått i mej idag också.

Dagens reslutat blev såhär:
Protein 18%
Fett 81%
Kolhydrater 1%

Jag har legat lågt med kaffet idag, har bara druckit en kopp med grädde och kanel, sen inget mer kaffe på hela dagen. Inte illa. Saknar det dock…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com