Favoritmaten hos oss
All denna goda mat!

All denna goda mat!

June 13, 2007 | Anna | Leave a comment

Jag tycker att det är fantastiskt att man “får” äta all denna goda mat, må så bra och njuta så av att vara “nyttig”, det är helt underbart.

Idag har jag inte ätit så mycket, åt väl så det räckte igår 🙂

En kopp te med kokosolja
2 kokta ägg med en klick smör och en klick kavli baconost
2 fläskfärsbiffar med sås av grädde och boursin med lite broccoli
2 koppar kaffe
1 msk linfrön i ett glas vatten

Och siffrorna för det blev:
1660 kcal
66 gr protein 16%
146 gr fett 82%
9 gr kolhydrater 2%

Det där med att göra sås av grädde och boursinost är en höjdare som jag verkligen kan rekommendera. Jag gjorde biffar av 20%-ig fläskfärs som jag kryddade med salt och vitpeppar, stekte dom, sen hällde jag över grädde och boursinost som fick smälta. La i broccolin och lät alltihop småputtra en stund. Supergott. Tyvärr glömde jag att fotografera 🙂 Men jag lovar att det såg smaskigt ut också.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: