Favoritmaten hos oss
23/5

23/5

May 23, 2007 | Anna | Leave a comment

Fortfarande bara förmiddag, jag är ledig idag också. Imorse visade vågen – 0,2 kg från igår, sånt är alltid uppmuntrande. 🙂 Har ätit favoritfrukosten, den står man sej ett tag på. Plus en kopp kaffe med vispgrädde och kanel. Jag tror att jag egentligen borde sluta med de där kaffekopparna, men dte är svårt, vi får se om några veckor, jag kan inte ta allt på en gång.

Den största skillnaden hittills med den här kosten är att man slipper alla “svackor”. Det drabbades jag av flera gånger om dagen förut, man bara “måste” ha “nåt”. Så känner jag aldrig längre. Nu tänker man snarare “Ska jag äta nu eller ska jag ta det om ett par timmar?”, det spelar lixom ingen roll, för man blir inte lika hungrig. Nice! Återkommer senare, nu ska jag sola lite ;)Solen gassar och hönorna ränner runt i trädgården och jagar daggmaskar. Ungarna också 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com