Favoritmaten hos oss
Nu känns det bra

Nu känns det bra

June 6, 2007 | Anna | Leave a comment

Nu känns det som om man riktigt har kommit igång…. Jag satt igår kväll och skissade på en “matsedel” för typ en vecka, känns bra att veta vad man ska ha i sina matlådor osv, kan bli slarvigt och stressigt annars.

Har inte varit speciellt hungrig idag, det har varit för varmt. Men dte blev god mat nu ikväll. Jag stekte 400 gr kycklingfiler i smör, hälllde över 1 dl creme fraiche, 1 dl vispgrädde, 100 gr broccoli, 60 gr boursin och salt och nymald vitpeppar. Lät det koka ihop lite. MUMS!!! Detta blev två portioner, supergott!

Dagens siffror:

1778 kcal
84 gr protein 19%
151 gr fett 78%
10 gr kolisar 2%

Har idag ätit:
En kopp te med kokos
Två kokta ägg mosade med smör och en rejäl klick kavli räkost
Kaffe med vispgrädde och kanel
Ett stekt ägg med smör
Kycklinggryta med broccoli och boursin.
3 kulor potkäs

Gott alltihop. 🙂 Nu har maken köpt västerbotten, så jag ska testa att göra potkäs, utan sprit dock. Det ska tydligen vara 500 gr ost och 300 gr smör… Ska bli spännande, det låter ju vansinnigt gott, älskar ju både ost och smör. Har läst att folk har pajjat sina matberedare när dom har blandat ihop detta, så jag tänker först riva både osten och smöret innan jag blandar ihop härligheten. Ska prova att göra lite bollar av det sen och rulla i gräslök, det måste ju bli supergott. Återkommer med rapport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: