Favoritmaten hos oss
Bra början på dagen idag

Bra början på dagen idag

June 5, 2007 | Anna | Leave a comment

Idag är vikten mer ok, vet inte om det var fel på vågen igår (?!?!). Men jag ska ju inte väga mej varje dag, svårt att låta bli bara….

Hade mysig frukost med hela familjen för en gångs skull och solen lyser från klar himmel, supermysigt. Jag ska bara på ett möte idag på två timmar, så det blir en bra dag, sen ledig onsdag-torsdag, härligt. Lättare att sköta maten hemma än med oregelbundna arbetstider. Ska frysa in tacopajsbitar från igår, så har jag ett gäng matlådor, nice. Tänkte steka ett gäng färsbiffar med och lägag i frysen, så har man att ta av.

Jag återkommer ikväll med rapport om dagens mat och dagens siffror.

Känns bättre idag iaf, har återfått tron på det här igen, jag tror att det var vinet som fick min kropp i oreda och ställde till det med humöret, ska låta bli att ta ett glas vin till det grillade ett tag. Det går ju det med 🙂 Mycket grillning blir det framöver om vädret håller i sej ,det är ju supersmidigt. Kött/korv och goda såser. Behövs inte så mycket mer, en god sallad kanske. Tänker tillåta mej en del grönsaker, det ska ju inte vara ett lidande att äta LCHF. Får väl äta lite gurka och sallad och paprika och tomat. Gött!

Överraskande glädje igår, Vi satt och fikade och jag hade tagit fram kakor och bullar till barnen som var över från kalaset. Mormor som var och hälsade på ville hellre ha ost (hon kör typ Atkins). Då ville barnen också hellre ha ost än kakor!! 🙂 Vad kan glädja en LCHF-mamma mer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: