Favoritmaten hos oss
Kämpar vidare / Tacopaj

Kämpar vidare / Tacopaj

June 4, 2007 | Anna | Leave a comment

Idag visade vågen nästan 2 kilo mer än i lördags !!!!!! Vad gör jag för fel? Det kanske var vinet jag drack i lördags kväll? Nåja, jag har iaf bestämt mej för att kämpa på. Jga måste laga till maten lite mer än jag har gjort bara, jag tycker att det blir för trist annars.

Så idag gjorde jag en “Tacopaj” utan pajdeg och den blev supergod. Har heller inte varit så hungrig idag, så det känns lite mer vettigt. Har varit och handlat och fyllt på kyl och frys med härliga ingredienser. Nu tar jag nya tag, vill ju att det här ska funka, för jag tror verkligen på det.

Recept på min “Tacopaj”:

800 gr blandfärs 20%fett
Tacokrydda utan socker el stärkelse
230 gr Eldorado tacosås
5 dl creme fraiche 34%
40 gr Eldoroado jalapeno
140 gr riven Kvibille cheddar

Sammanlagt 27,6 kolhydrater i hela receptet. Dela ”pajen” i 8 bitar och du har ca 3,5 kolisar per portion.

Stek köttfärsen, häll i tacokrydda efter smak och vatten och låt alltihop koka samman. Häll köttfäsen i en ugnsfast form. Bland ihop creme fraiche och tacosås, häll det över köttfärsen. Lägg jalapenos på och strö över riven ost. In i ugnen för gratinering en stund.

Annas LCHF tacopaj

MUMS!

Nåja, dagens mat hittills:

En kopp te med kokosolja
Tre ägg mosade med en rejäl smörklick
Te med kokosolja
2 ölkorvar (snabblunch)
Te
Tacopajen

Det kanske blir en kopp te till ikväll, vi får se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: