Favoritmaten hos oss
Siffror och äggröra

Siffror och äggröra

June 1, 2007 | Anna | Leave a comment

Dagens siffror:

Protein 13%
Fett 86%
Kolisar 1%

Sen har jag en stilla undran. Om jag äter två kokta ägg och en rejäl klick smör till frukost så håller jag mej mätt länge, länge. Om jag istället äter äggröra gjord på tre ägg och en lika rejäl klick smör så blir jag inte alls mätt lika länge. Vad beror det på??? Har jag bara haft “hungerdagar” de dagar jag har ätit äggröra eller finns det ett riktigt samband?

Har varit astrött idag också. Vet inte vad det är med mej…. Återkommer om den stora tröttheten.. (Kan den bero på den där !#**?”#! tuppen som väcker men klockan tre varje morron????)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com