Favoritmaten hos oss

Persisk gryta

January 4, 2018 | Anna | 1 Comment

Idag gjorde jag den goda persiska grytan som jag hitatde recept till på Zeinas blogg, Ghorme sabzi. Det var rätt mycket meck med den, det är ju ingenting man skulle laga en vardag efter jobbet liksom. Blötläggning, lång stektid och lång koktid. Spännande med alla örter och de torkade limearna. Smaken av bänor försvann i allt annat. Körde med färdigköpta bönor, kokade dom inte själv, då hade det tagit ännu längre tid. Well. Hur blev den då? Den var god, men inte jättespännande.  Tror den blir godare till imorron när den har stått ett tag. 🙂 Men det var kul att göra den.

 

 

 

 

1 thought on “Persisk gryta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com