Favoritmaten hos oss

Gammalt och nytt

July 25, 2017 | Anna | Leave a comment

Till den grillade pepparbiffen idag blev det en gammal klassiker och ett nytt experiment. Klassikern är aubergine, stekt i olja med cayennepeppar, gurkmeja och salt tills den blir smaskigt rödbrun. Det här är typ det godaste som finns. Serveras med fördel med citronklyftor som pressas över.

Till efterrätt: en espresso – perfekt! (Obs! Gurkan är hemodlad 🙂 )


Nyheten var färskpotatis grillad i foliepaket på grillen. Förkokade potatisen i saltat vatten o fem minuter. La sen fyra potatisar i tredubbla lager folie tillsammans med smör, hackad vitlök, rivet citronskal och hackade örter. Paketen fick sen ligga på grillen i 30 minuter. hur gott som helst, men man orkade bara två 🙂 Ska testa imorron också, tror jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: