Favoritmaten hos oss
Choklad & vägning

Choklad & vägning

May 29, 2007 | Anna | 2 Comments

Jag köpte idag hem Marabous 86%-iga choklad, den innhåller bara 19 gr kolhydrater/100gr. Ja, bara och bara , men jag tänkte att man kan ta en bit eller så och blanda med lite grädde och ha som lördagsgodis när alla andra sitter och mumsar på nåt gott och man avundsjukt tittar på.

Fast just Nu känner jag inget behov av choklad, mumsade just i mej lite laxröra… 🙂 Skulle vilja ha tag i 100%-ig choklad, men det kan man glömma här nere i Småland, iaf där jag bor… Nån som vet hur många kolhydrater den innehåller?

Har oxå bestämt mej för att väga mej en gång/vecka istället för som nu varje dag, jag blir bara nervös av vägandet varje dag. Inte bra. Så det får bli på lördagmorgnar , som förut…..

2 thoughts on “Choklad & vägning”

  1. Lina says:

    Du har kört LCHF länge du, hade du mycket övervikt?

    1. admin says:

      Nja, jag har nog gått ner 10 – 15 kilo med hjälp av LCHF. Att jag fortsätter beror mest på att jag mår bäst av den här maten PLUS att jag går upp mycket och fort i vikt om jag slutar, jag provade förra sommaren 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: