Favoritmaten hos oss
Tid som inte räcker

Tid som inte räcker

December 22, 2011 | Anna | Leave a comment

Jag hade verkligen tänkt komma igång med bloggen igen under hösten som gick. Men tji fick jag! 🙂 Har haft fullt upp, pluggar ju på heltid, samtidigt har jag jobbat ungefär halvtid. Fritiden går åt till träning och logistik. Just nu pågår författande av kandidatuppsats, så man är totalsnurrig nästan jämt. Jag ska försöka komma igång igen, men än så länge ser även våren rätt fullspäckad ut. Sista terminen på utbildningen och jobb parallellt med det. Men mat lagas ju alltid, förstås! 🙂 De två sista månaden har jag gjort månadsmatsedlar och storhandlat en gång i månaden (plus såklart kompletteringsinköp i veckorna med mjölk och frukt och sånt). Funkar skitbra! Visst tar det tid att göra listorna, men man sparar otroligt mycket tid och framför allt bekymmer med att hitta på mat varje dag. Dags att göra en tredje månadsmatsedel nu. Nån som har tips på goda vardagsrätter?

Återkommer förhoppningsvis med lite kort på god julmat, ska idag ta itu med revben och skinka. Kanske knäck också, för den har en tendens att ta slut före jul 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: