Favoritmaten hos oss
På rätt väg

På rätt väg

September 12, 2011 | Anna | 4 Comments

Ja, det ordnar väl till sig med kilona. Har kommit igång med träningen igen, efter sommarens lite slappare schema. Körde också igång med intervallträning, jag gick två minuter och sprang i en minut, detta under 30 minuter. Konditionen förbättrades direkt (kände jag på andra pass), men tyvärr fick jag så otroligt ont i min höft/mitt knä, så det blir bara till att skippa det. Får försöka fixa till så jag kan köra intervaller på crosstrainern eller nåt.

Har däremot kört igång med utmaningen 100pushups, på sex veckor ska man så småningom klara av 100 armhävningar i rad. (!). Man får göra ett test hur många man klarar från början, jag klarade nio, vilket gör att jag kör på level 2. Testa vettja! http://hundredpushups.com/ Ska också köra utmaningen 200 situps, samma sak, fast man ska klara 200 situps efter sex veckor. Vi får väl se 🙂

Försöker just nu hålla mej till nyttig och smal mat. Det går rätt bra, förutom igår då syrran kom hit och gjorde tårta (!). Har trots detta gått ner 2 av mina fem sommarkilon, så det går åt rätt håll. Idag står vetenskapsfilosofi på schemat, lunch med kompis (sallad) och ikväll blir det core på Friskis.

4 thoughts on “På rätt väg”

 1. Ina says:

  Å vilken FIN tårta!

  1. Anna says:

   Ja, men, visst! 🙂

 2. Marie says:

  Hej Anna, gillar din blogg starkt!! Har en fråga: När du beställde adidasbyxorna från det utländska sidan Starfitnes, fick du betala frakt eller tullavgift då?
  Tacksam om du svarar mej via min mail! Mvh Marie

  1. Anna says:

   Ja, frakt fick man såklart betala, minns inte hur mycket, men det var inte så mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: