Favoritmaten hos oss
Välkommen sköna höst!

Välkommen sköna höst!

September 2, 2011 | Anna | 2 Comments

Tillbaka efter sommarledigheter och sommarjobb och annat så börjar vardagen så smått gestalta sej.

Har slarvat något otroligt under sommaren, både med träning, men framför allt med maten. Har dessutom haft ett stillasittande jobb. Resultat: Upp 5 kilo! 🙁 Men det ska vi raskt ta itu med nu! 🙂 Sen i måndags kör jag med koll på maten igen, tränar varje dag och har kolla på vad jag håller på med.

Jag hoppas ha tid att underhålla bloggen en del också. Återkommer med goda och nyttiga maträtter framöver. På listan står ett experiment med kycklinglever, som jag inte tror att jag någonsin ätit tidigare. Får se vad det kan bli av det.

Ska under hösten ägna min tid åt att skriva C-uppsats, och har ännu ingen insikt i hur mycket eller lite ansträngning det kommer att innebära. Time will tell! Återkommer snart! 🙂

2 thoughts on “Välkommen sköna höst!”

  1. Kul med en LCHF blogg. TRist att man inte kan slarva lite utan att bli straffad. Gillar LCHF och ska köra igpng på nytt. Det enda är att jag är otålig och vill se snabba resultat…

    1. Anna says:

      Hmmm, ingen LCHF-blogg längre dock. Slutade med LCHF för 1,5 år sen och har sen dess gått ner mina 33 kilon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: