Favoritmaten hos oss
Lördagsgott

Lördagsgott

March 21, 2011 | Anna | 2 Comments

Jag känner att jag inte riktigt hinner med bloggen nu, och jag är ledsen för det! Här kommer iaf en bild på vad jag smaskade i mej i lördags (jag har ju “fri ätning” då 🙂 ). Jag ska ladda batteriet till kameran, så ska jag försöka blogga lite mer regelbundet, tufft att jobba heltid, hinna träna en timme om dan och dessutom hinna med hem och familj…. Då får man lov att unna ej en Ben & Jerrys ibland 😉

2 thoughts on “Lördagsgott”

  1. Sanna says:

    Ahhh, Ben & Jerrys är ju sååå gott:)

    1. Anna says:

      Ja, hur farligt gott som helst! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com