Favoritmaten hos oss
Idag

Idag

May 22, 2007 | Anna | Leave a comment

Vikt +-0, samma som igår. Har ägnat dagen (var äntligen lite ledig, har jobbat för mycket på sista tiden) åt att läsa på webben. Har letat info om antalet proteiner man ska äta och om antalet kalorier spelar någon roll osv.

Naturligtvis går uppfattningarna om detta isär, men vad jag har kommit fram till är följande:

Ät så lite kolhydrater som möjligt (där går det bra, jag ligger på 1-3% om dagen)
Ät minst 1 g protein per kilo kroppsvikt (tror jag äter lite för mycket proteiner)
Ät minst 75% fett (där ligger jag också bra till…)

Jag använder mej av programmet CalCounter för att skriva in vad jag äter, där se man fördelning av fett, kolhydrater och protein. Man ser också antalet kalorier, men dte får man försöka blunda för.

Man ska inte bry sej om antalet kalorier säger dom flesta, men trots allt så sneglar man ju på dom hela tiden ändå.

Har också idag fixat nya brukar i kylen, hade gjort slut på dom gamla nu under min intensiva jobb-period. Burkarna fylldes idag med hemgjord aioli, vitlökssmör, hemgjord bearnaisesås (första gången jag gjorde, men den blev supergod)…. Mums! 🙂

Nu väntar jag ivrigt på den superdyra kokosoljan jag har beställt (extra virgin kokosolja). Har beställt en med naturlig kokossmak och en med smaken “borttvättad”. Men jag älskar ju kokos så jag tror på den där med kokossmak. (Hmmm, undrar hur mycket kolhydrater det är i vanlig kokosmjölk, den där på burk, den är ju så supergod, det måste jag ta reda på, nån som vet?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com