Favoritmaten hos oss
Väldigt mycket lunchsallader nu

Väldigt mycket lunchsallader nu

June 7, 2010 | Anna | 4 Comments

Jag frossar i grönsaker och frukt, det är underbart! 🙂 Fortfarande. Har tydligen saknat det mer än jag trodde… Här är ett par av de senaste varianterna:

Här: Kycklingfilé, skivade rädisor, rödlök, champinjoner i massor, majskorn, gurka, tomat och galliamelon. Har rationaliserat bort salladsbladen för det mesta 🙂

Och här: rökt sommarskinka, fetaost, skivade rädisor, rödlök, galliamelon och champinjoner.

Hur gott som helst!

4 thoughts on “Väldigt mycket lunchsallader nu”

 1. Mojjan says:

  Även jag frossar i frukt & grönt. Att äta jordgubbar naturellt är för mig en njutning på högsta nivå. 😛 Märkte på slutet med LCHF att man blev lite hjärntvättad och fick ångest efter att ha ätit lite för mkt grönsaker.. för att inte tala om första gången jag skulle äta frukt.

  1. Anna says:

   Ja, men eller hur? Jag är varje dag superlycklig att jag verkligen kan äta vad jag vill. Det är så oerhört befriande och verkligen upplyftande 🙂 Även om jag fortsätter att o-längta efter pasta och ris. Färskpotatis är däremot med på tillåtet-listan 🙂 Och jag håller med dej; Jordgubbar som kommer nu! Underbart!! Gärna med en klick vaniljyoghurt till… Mums! Det är härligt med alla färska frukter, bär och grönsaker nu på sommaren…..

 2. Christine says:

  Hej! Jag har nu gått ned 2 kilo på 2,5 vecka tack vare dina tips Anna. Jag räknar kalorier på “kalorier.nu” och utesluter kolhydrater i form av ris, bröd och pasta. Känns kanon! Jag hade ätit LCHF sen i december 2009 och snarare gått upp i vikt. Jag älskar jordgubbar, äter dom med keso till frukostfikat på jobbet. Mums!

  1. Anna says:

   Ååååh, vad roligt att höra! 🙂 Grattis!
   Jag har faktiskt märkt en massa förbättringar sen jag slutade med LCHF, med hud och hårs osv, men jag vet ju inte om det beror på kosten, förstås 🙂
   Lycka till med fortsättningen!
   Jordgubbar och keso var f.ö. ett bra tips som jag har glömt bort, det åt jag jämt “förr i tiden” 🙂 Ska genast inhandla mer jordgubbar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: