Favoritmaten hos oss
Vägde mej inte idag…

Vägde mej inte idag…

May 27, 2007 | Anna | Leave a comment

…tänkte att man kunde slippa en massa eventuella plus på mors dag :)Tror att det blev plus efter vinet och bratwurstarna och det… Har haft det bra och njutit av att vara ledig bara. Åt tacos ikväll, jättegott. Köpte några ölkorvar att mumsa på ikväll.
Maken har slaktat lite hönor, vi har fått nog av höns, så nu har vi bara två par kvar, varav ett par bara är inhysningar… Ett par silkeshöns och ett par millefleur. Ungarna frågade förskräckt: “Ska vi äta dom där sen??!!”. 🙂 Nä, det behövde dom inte.
Jag återkommer med siffrorna sen. Ska duscha och fixa och grejja. Har gjort iordning morgonomelett med ägg och bacon att ha med till jobbet, börjar tidigt imorron. Tar bara en kopp kaffe med vispgrädde innan jag åker, mår inte bra av att äta så tidigt på morronen. Men kaffe vill jag ha. Det blir dagens enda kopp ,jag har skurit ner till en kopp kaffe om dan nu. Köpte en massa goda teer istället, och dricker te med kokosolja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com