Favoritmaten hos oss
Viktrapport

Viktrapport

April 29, 2010 | Anna | 3 Comments

Dåligt med uppdateringar nu, kan bara skylla på tidsbrist. Återkommer snart med god mat! 🙂

Viktrapport denna vacka:

Vikt – 1 kg (sen start -7 kg)

Midja – 2 cm (- 16 cm sen start)

Höft -2 cm (- 11 cm sen start)

(Starten var 22 mars 2010)

Nöjd och glad 🙂

3 thoughts on “Viktrapport”

 1. Dunet says:

  Grattis Anna att du hittat ett bra sätt. Själv kämpar jag med LCHF men det händer tyvärr ingenting på vågen. Trist för jag trivs med metoden. Skulle vara spännande att höra lite mer om hur du lägger upp din kost. Kram

  1. Anna says:

   Tack! Ja, jag älskade oxå LCHF, men det funkade ju inte för mej.
   Nu: Har dragit ned på fett och äter mörkt bröd och lite vad jag vill 🙂 Undviker dock till stor del pasta, ris och potatis (utom sushi). Håller koll på energiintaget, men äter hur mycket grönsaker och frukt jag vill (i princip), det har jag saknat mycket. Frukost, lunch, kvällsmat, frukt till mellis och lite yoghurt eller nåt på kvällen. Mår bra! 🙂 Hoppas att din våg börjar röra sej nedåt….

   1. Dunet says:

    Tack Anna för att du delar med dig. Jag ska göra ett liknande försök, men jag känner mig lite kolhydrat rädd! Får hålla koll på vågen. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com