Favoritmaten hos oss
Grillning

Grillning

May 26, 2007 | Anna | Leave a comment

Idag grillade vi. Jag hittade Bratwurst på ICA som bara innehöll 2 gr kolisar per 100 gr och till det hade jag räksallad (2,5 gr kolisar /100gr) och det var jättegott!

Vågen visade 1 hekto mer idag, men jag skyller på vinet eller nåt. Jag drack ett glas vin och hällde upp ett andra glas, men det kunde jag bara inte dricka. Det var verkligen som att få en klubba i huvudet, jag blev tvungen att gå och lägga mej 🙂 Kul sällskap…. Och idag har jag haft som ett cementblock på huvudet. Inte precis som man brukar må av ett glas vin, vilken skillnad! Så så mycket mer vin blir det inte på ett tag… Men det gör inte så mycket.

Tror jag ska festa loss med lite blåbär och vispgrädde sen 🙂 Om jag orkar. Hittade massor av blåbär i frysen, mums!

Dagens siffror är inte klara, men jag återkommer med dom, jag ska lata mej en stund, vi har varit inne och shoppat idag, sen har vi jobbat i trädgården hela dagen. Och firat maken, han fyllde år idag. Nu är jag trött… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: