Favoritmaten hos oss
Ny blogg om LCHF

Ny blogg om LCHF

May 22, 2007 | Anna | Leave a comment

Jahapp, har just installerat bloggen på siten, så vi får se om det funkar som jag vill.

Den här bloggen kommer att handla om LCHF och hur jag klarar av och mår osv av denna kost. LCHF står för Low Carb High Fat, dvs jag äter i princip inga kolhydrater och en massa fett (och protein). Detta har jag gjort i drygt 4 veckor nu, och jag gick ner 4 kilo de två första veckorna, men nu har jag stått still i 2 veckor. Vi får se hur fortsättningen går.

Jag håller fortfarande på att lära mej om hur allt det här funkar och hur min kropp reagerar på allt det här och var jag ska leta efter information och recept och likasinnade och folk som tycker olika 😉 Men tänkte att jag kunde skriva lite om det jag hittar/ inte hittar / vad som saknas. Eventuellt utvecklar jag siten, det beror på hur roligt det blir 🙂

Jag kommer att lägga upp de länkar jag hittar som jag tycker verkar vettiga och dom jag redan har så klart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com