Efterrätt

Slog till och gjorde en efterätt idag, som blev någon slags saffranspannkaka/ostkaka.

500 gr keso
4 ägg
4 dl vispgrädde
1 kuvert saffran

Blandade ihop allt och in i varmluftsugn 175 grader i 40 minuter. Tänkte äta den med hallon och vispad grädde med vaniljessens. Vet inte om det blev gott, för jag tog precis ut den ur ugnen 🙂 Men det luktar gott och ser gott ut.

dsc_0027

6 Comments

 1. Gjorde en sån här idag fast utan saffran. Blev SKITGOD!! Så här gjorde jag:

  4 ägg
  1 stort pkt Keso
  3 dl grädde
  3 msk hackad sötmandel
  ½ tsk vaniljpulver
  (2 msk sötningsmedel)

  Det blev KALAS!! Fast jag mosade keson först med stavmixer för jag kan inte riktigt med “ostäggen” hehe. Kommer definitivt göra det igen iaf. Nästa gång med saffran för det har jag inte provat än! =)

  Får jag bara fråga här… Vet du hur många kolhydrater det är per portion i denna?

  • Åh, det lät gott! Den ska jag oxå testa!
   Vet tyvärr inte kolhydrater per portion, brukar inte räkna ut det för det mesta,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*