Favoritmaten hos oss
Lite fakir

Lite fakir

March 31, 2009 | Anna | 2 Comments

Hej! Idag blev det inga fina bilder, jag kör, som Sten Sture kallar det, lite “fakir”, äter just nu bara kött och smör (och ägg, som egentligen inte alls ingår i Fakiren). Så idag blev det köttfärsbiffar till lunch och fläskkarré med vitlökssmör och persilja på kvällen. Frukost bestod av bacon och äggröra.

Jag har fått en hel del förfrågningar om recept på bröd och bearnaisesmör. Jag svarar självklart när jag hinner på alla förfrågningar, men annars kan jag varmt rekommendera ett inköp av Sten Sture Skaldemans bok “GI-noll”, och inte bara till kvinnor. Massor av goda recept och funkar som uppmuntran när man håller på att tappa sugen ibland, vilket ju händer då och då.

2 thoughts on “Lite fakir”

  1. Katarina LW says:

    Körde fakir för ca 1 år sedan..fungerar bra…men jobbigt i längden…Lycka till!

  2. Anna says:

    Tack. Tänkte bara köra en vecka eller två. Hur länge körde du?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: