Gammalt och nytt

Till den grillade pepparbiffen idag blev det en gammal klassiker och ett nytt experiment. Klassikern är aubergine, stekt i olja med cayennepeppar, gurkmeja och salt tills den blir smaskigt rödbrun. Det här är typ det godaste som finns. Serveras med fördel med citronklyftor som pressas över.

Till efterrätt: en espresso – perfekt! (Obs! Gurkan är hemodlad 🙂 )


Nyheten var färskpotatis grillad i foliepaket på grillen. Förkokade potatisen i saltat vatten o fem minuter. La sen fyra potatisar i tredubbla lager folie tillsammans med smör, hackad vitlök, rivet citronskal och hackade örter. Paketen fick sen ligga på grillen i 30 minuter. hur gott som helst, men man orkade bara två 🙂 Ska testa imorron också, tror jag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*