Favoritmaten hos oss
Fläskytterfilé med löjromssås, smörstekt sparris och lite rödlök

Fläskytterfilé med löjromssås, smörstekt sparris och lite rödlök

March 30, 2009 | Anna | 3 Comments

Har varit bortrest över helgen, bott på hotell och syndat med god hotellfrukost. Så denna vecka kommer maten att mest bestå av kött, smör och kaffe, kanske inte alltför inspirerande 🙂 Kan dock lägga upp maten som vi åt i fredags. Stekte enkelt litet fläskytterfilé som dom sålde billigt på ICA, hittade en burk löjrom i frysen, som jag rörde ihop med creme fraiche. Smörstekte lite djupfryst grön sparris och åt alltihop tillsammans med rödlök. Till detta serverades en god rioja.

img_2087

3 thoughts on “Fläskytterfilé med löjromssås, smörstekt sparris och lite rödlök”

 1. Garlica says:

  Hejsan!
  Ta inte illa upp nu.. Men jag tycker att du ska läsa den här artikeln om fläskytterfile: http://www.aftonbladet.se/matvin/karinahlborg/article4740184.ab

  Jag har också köpt den och tyckt som du att den är god, men tänker nog inte göra det igen efter att ha läst vad den innehåller.

  Du har en trevlig blogg och jag brukar titta in till dig.
  MVH
  AnnikA

 2. Katarina LW says:

  Åh..det ser jättegott ut…är så himla hungrig nu….men fläskkarrén är snart färdig!

 3. Anna says:

  Läste artikeln i Aftonbladet. Inte värre än vanligt, tyckte jag, allt kött som man köper i affären är det ju nåt fuffens med, tyvärr. Som tur var betalade jag inga 99 kronor kilot, dessutom gillar jag kotlettrad 🙂 Fast iofs är det för j—ligt hur dom håller på…. Egentligen skulle man inte handla alls i de stora affärerna. Men det finns ju knappt några små kvar längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: