Favoritmaten hos oss
Celsius

Celsius

February 2, 2011 | Anna | Leave a comment

Har de senaste två veckorna testat att dricka en sån här innan träningarna. Jag brukar vara lite anti sånt här, energidrycker och sånt, MEN!….. 😉 Allvarligt? Man blir hur pigg som helst och orkar hur mycket som helst. Förutsatt att man också har ätit innan. Har testat nån gång att BARA dricka en sån här, när jag inte hunnit äta, och det funkade inte alls. Men har man ätit ordentligt och sen tar en sån här en halv timme innan träning så orkar man hur mycket som helst 🙂 Roligt! Att man skulle förbränna mer tror jag dock inte på 😉 Jag har testat de icke-bubbliga sortera Hallon-Acai och Persika-Mango. Helt ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: