Favoritmaten hos oss
YES! I did it! (Surdegen – check)

YES! I did it! (Surdegen – check)

July 14, 2010 | Anna | 2 Comments

Hittade av en slump ett surdegsrecept i en gammal Amelia som låg och skräpade. Fjärde gången gillt, tänkte jag och; minsann! Om den inte tog sej den lilla surdegen, finafina bröd bakades både igår och idag. Jättekul! Bakade t.o.m. så att “rullen” i mammas och pappas gamla hushållsassistent gav upp. Ringde genast till butiken, där det visade sej att en av dem som jobbade där hade en exakt likadan maskin hemma (hur gammal som helst) och därför hade tagit hem degkrokar till denna. Så dom har införskaffats idag och ska provbakas med imorron. Men imorron vankas det nog kanelbullar till barnens stora förtjusning. Vägning imorron också, vi får se hur det går. Vi var ju bortresta över helgen och åt ute hela helgen, dessutom slank det ner både chips och godis och en massa kalla öl. Uscha! Årterkommer med rapport imorron.

2 thoughts on “YES! I did it! (Surdegen – check)”

  1. Heléne says:

    Härligt att du lyckats med surdeg! Själv har jag inte vågat testa … än 😉

    Vägningen går säkert jättebra!!

    /Heléne

  2. Anna says:

    Den gick ok 🙂 Testa surdeg, det var kul! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: