YES! I did it! (Surdegen – check)

Hittade av en slump ett surdegsrecept i en gammal Amelia som låg och skräpade. Fjärde gången gillt, tänkte jag och; minsann! Om den inte tog sej den lilla surdegen, finafina bröd bakades både igår och idag. Jättekul! Bakade t.o.m. så att “rullen” i mammas och pappas gamla hushållsassistent gav upp. Ringde genast till butiken, där det visade sej att en av dem som jobbade där hade en exakt likadan maskin hemma (hur gammal som helst) och därför hade tagit hem degkrokar till denna. Så dom har införskaffats idag och ska provbakas med imorron. Men imorron vankas det nog kanelbullar till barnens stora förtjusning. Vägning imorron också, vi får se hur det går. Vi var ju bortresta över helgen och åt ute hela helgen, dessutom slank det ner både chips och godis och en massa kalla öl. Uscha! Årterkommer med rapport imorron.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*