Favoritmaten hos oss
Lättlagat i skenet av stearinljus

Lättlagat i skenet av stearinljus

March 5, 2009 | Anna | 2 Comments

Idag var bara jag och småkillarna hemma, så vi gjorde lite smidig mat och hade lite mysigt. Slängde in några kycklingfileer i ugnen, kryddade dom lite gott. När jag väntade på att dom skulle bli klara knaperstekte jag bacon, tärnade tomat, gurka, lagrad cheddarost och finhackade lök. Rörde ihop en hemgjord currymajonäs. När kyckling var klar tärnade jag den och lät den svalna lite. Sen fick alla plocka det dom ville ha, ungarna åt smörgås med mycket Bregott till.

2 thoughts on “Lättlagat i skenet av stearinljus”

  1. fenix says:

    Hej!
    Slänger du in råa,tinade kycklingfileer i ugnen? Hur länge och hur många grader? Det verkade vara en jättegod rätt men jag är lite nervös för att laga kyckling. 😛

    1. Anna says:

      Ja, jag slänger in dom både tinade och otinade. Otinade tar såklart mycket längre tid. 175 – 200 grader brukar jag ha, sen får man nästan prova sej fram och skära lite i dom, det går inte att säga någon exakt tid, eftersom det alltid är så olika storlek på kycklingfiléerna (man kan ju undra hur “kycklingarna” ser ut ibland). Men rädd tycker jag absolut inte du ska vara. Om dom inte är färdiga så släng in dom en stund till. Det brukar nog stå på paketet ungefär hur lång tid dom ska ta. Lycka till! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ mej via RSS
Få varje nytt inlägg till din inbox.

Join other followers

Powered By WPFruits.com
%d bloggers like this: