Laxburgare med kall sås

Hittade en ny (för mej) och trevlig uppfinning i affären; laxburgare. Det bästa: innehåller inget annat än lax! Härligt! Dessa stektes i smör tillsammans med citronpeppar och serverades av en sås bestående av:

1 dl majonäs
1 dl creme fraiche
1 finhackad saltgurka
några finhackade små kapris
2 msk finhackad dill
 2 msk hackad gräslök

Serverades med citronklyfta och skivad gurka.

dsc_0001-15

28 Comments

 1. Åh, en till bra sida! 🙂 här kommer jag titta in flera gånger. Kika gärna in hos mig, jag lägger också ut recept och bilder 🙂

 2. Jag håller på att samlar på mig några favorit bloggar kring LCHF. Planerar att skriva ett inlägg där jag länkar till mina favoriter. Är det ok om jag tar med dig?=) Du kanske har lust att länka till mig i ett inlägg? Jag är väldigt nära min drömgräns på antal sidvisningr och uppskattar all den hjälp jag kan få 😀 kram!

 3. Hej!
  Vilken fin blogg du har! blir så inspirerad av alla härliga recept även om jag inte vill gå ner i vikt, snarae upp men…. Älskar att laga mat och lägger själv upp massa recept, tester
  på produkter osv, men jag bloggar även om inredning och guldkornen i vardagen;=)

  Hit återvänder jag mer än gärna! Trevlig helg…nu vankas hemgjord pizza med massa italienska tillbehör och pannacotta i olika lager, mums!
  /Erica

  • Ja, du – uppdateringen ligger nere p.g.a. tidsbrist, för visst fortsätter man att laga mat, men tiden att ta bilder, skriva texter finns inte riktigt. Jag antar att jag återkommer när jag får mer tid (?) 🙂

 4. Kanske har jag något som kan skapa lite extra motivation för dig denna vecka. Jag behöver hjälp med att sticka ut näsan utanför dörren och ta en promenad. Därför har jag lagt ut en utmaning på min blogg. Antar du den? Om du gör det så får du dessutom lite gratisreklam för din blogg (om du vill det) genom att jag skriver att du är med + namnet på din blogg.

  Men även om du inte antar utmaningen så skulle jag bli glad om du besökte min sida: gladdagboken.se

  Hoppas du får en bra vecka!

  /Lilla a

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*