Uppdatering – Jag lever! :)

Nu var det verkligt länge sen jag skrev, jag vet. Det är fullt upp på praktikplatsen och med plugg utöver det, sen ska man hinna med träning och familj och helt plötsligt är det fint väder så man ska hinna med trädgården också 🙂

Jag håller på att lära mej att äta utan att skriva upp vad jag äter. Sen i mars förra året och fram till slutet av april i år har jag skrivit upp vad jag har ätit. Allt. Varje dag. Men så kan man ju inte hålla på hela livet! 🙂 Jag måste ju lära mej att äta rätt och rätt mängder utan att skriva upp. Och det går rätt bra. Jag räknar ff i huvudet och kommer nog att göra ett tag till, men har börjat kunna vara lite mer “fri” med maten.

Påskveckan var underlig, jag var hungrig HELA tiden, jag vet inte vad det var. Jag åt och åt och åt, allt….. Godis. mat, chips osv. Sen veckan efter det var jag dålig, hade ont i huvudet, mådde illa, feber. Inte såstor matlust heller, så det kanske gick på ett ut. Den veckan orkade jag dock inte träna.

Men nu har det varit ok nån vecka och jag försöker hitta ett “normalläge”. Vägde mej idag och ligger kvar på samma vikt sen sist, kanske nåt hekto mindre till och med. Kommer nog att köra med “lediga” lördagar, och då låta mej slippa räkna och tänka och så där. Vi får se. Det verkar funka rätt bra än så länge.

Nu på fredag är min praktik slut, nästa vecka börja ny kurs och jag ska börja jobba extra parallellt med skolan (på min första praktikplats), ska bli kul, men jag vet inte hu jobbigt. Sen ska jag jobba hela sommaren, bara vara ledig två veckor. Förhoppningsvis kommer jag att hinna börja blogga lite smått ändå, för jag saknar det!

Matlagningen har blivit ett kapitel för sej att klara av under min praktik. Jag har haft heltid på praktikplats + en massa uppgifter som ska göras + träning och min man har kommit igång med sin löpning och han jobbar ju också. Att hinna med att planera, handla och laga mat har varit en utmaning. Förra helgen var vi och riktigt storhandlade på Citygross och fyllde på kyl och frys ordentligt, det blir lättare om det finns mycket hemma. Men det har funkat. Och barnen har inte fått alltför mycket skräpmat. Har gjort veckomatsedlar och handlat på helgerna det som behövs.

I helgen planeras picknick, kanske kommer det bilder från den här på bloggen 🙂

Dom här blommar för fullt i min trädgård nu:

Veckovägning

Det står stilla…. Precis som det ska. Tränar på. Har provat nya pass på Friskis: Skivstång – JÄTTEkul, men träningsvärk i armarna! 🙂

Annars: full rulle! Hinner knappt laga mat… Är inte van att jobba heltid + träna en timme om dan + plugga + allt annat. Hur klarar folk av det?

Matläge: Kör enligt mina “points” vardagar, men har lördagrna (eller passande dag) helt fritt (ibland blir det två dagar) och passar då på att äta goda saker som potatisgratäng, chips, choklad, mazariner, godis, glass, vitlökssmör osv. osv. Sitter just nu och funderar på vad vi ska festa loss med på lördag 🙂 Verkar hur som helst funka bar vad det gäller vikten.

Omvärlden: Till slut verkar våren vara på G! Sommartid i helgen…. 😉

Veckorapport

Sådärja. Nu gick jag ned det där halvkilot som jag gick upp när jag var sjuk och inte kunde träna förra veckan. Ordningen återställd! 🙂 Minus 0,5 kg. Har tränat varje dag sen i lördags, känner mej idag lite trött i kroppen, får se hur jag gör ikväll, har två pass inbokade och skulle gärna gå på instruktionen för funktionsträning, men vet inte om jag orkar. Har också ett spinningpass inbokat. Jaja. Vi får se….

Viktrapport + 0,5 kilo !!!!

Skam på torra land! Jaja. Får suylla på sjukdom, har inte rört på mej sen i lördags (!) och alla hjärtansdag-hjärtan och allmän hängighet. Nu får det snart vara nog med den här jäckla sjukdomen! Febern är över nu iaf. Har bara så himla ont i halsen och snoret bara rinner. Satsar på jumpa på lördag iaf, hoppas, hoppas, hoppas…..